Денні метелики України (фауністичний огляд) - Чиколовець, В.В. (Національний Науково-природничий музей НАН України, 2005)
Результат вивчения денних метеликів України протягом двадцяти п’яти років; наведено систематичний список достовірно відомих на даний час 197 видів з замітками про поширення, життєвий цикл і таксономічний статус популяцій з территорії України.