Будівля Державного архіву Чернігівської області в повоєнні роки - Сергєєв, С. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті йдеться про стан будинку держархіву м. Чернігова в післявоєнний час, опис пошкоджень, завданих будівлі, плани щодо ремонтних робіт у ній. Надано перелік знищених фондових колекцій. Показані соціально-побутові умови робітників місцевої архівної установи.