Микола Володимирович Підпригорщук – директор Чернігівського учительського інституту (1948 – 1950 рр.) - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського учительського інституту повоєнного періоду. Мова йде про період управління навчальним закладом М. В. Підпригорщуком.