«Ліквідація» земель Селянського поземельного банку на Чернігівщині в роки столипінської аграрної реформи (1906–1917 рр.) - Герасимчук, О. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті висвітлюється один з аспектів реалізації столипінської аграрної реформи на Чернігівщині (1906–1917 рр.), зокрема діяльність Селянського поземельного банку стосовно продажу селянам власних банківських земель.