Викладацький склад Чернігівської класичної чоловічої гімназії у XІX столітті - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті мова йде про викладацький склад Чернігівської класичної чоловічої гімназії у XІX столітті. Аналізуються питання впливу постатей викладачів на навчально-виховний процес та формування світогляду вихованців Чернігівської класичної чоловічої гімназії.