До історії чернігівського єпархіального складу та крамниці у 20-х роках ХХ ст. - Травкіна, О. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Висвітлюється питання практичної реалізації політики державних та партійних органів щодо ліквідації церковних установ у Чернігові, зокрема єпархіального складу, який знаходився у дзвіниці будинку Чернігівського колегіуму на початку 20-тих років ХХ ст.