Вивчення тонкошаруватих порід-колекторів нижнього сармату Русько-Комарівського родовища за даними промислової геофізики - Курганський, В.М.; Колісніченко, В.Г; Маляр, В.О. (Теоретичні та прикладні аспекти геоінформатики, 2011)
Наведено методику визначення фільтраційно-ємнісних властивостей та обґрунтування кількісних критеріїв виділення колекторів для відкладів нижнього сармату Русько-Комарівського родовища. Дослідження ґрунтуються на даних промислової геофізики та лабораторних досліджень керна.