Військова цензура тилових губерній Київського військового округу (1914–1917 рр.) - Кирієнко, О. (Український історичний збірник, 2010)
У статті на основі архівних матеріалів розкрито напрямки та особливості діяльності російських військово-цензурних органів у губерніях Київського військового округу.