Земельна власність та бюджет міст Правобережної України в період 1796–1860-х років - Куриленко, О. (Український історичний збірник, 2010)
У статті проаналізовано структуру міського бюджету; висвітлено значення земельної власності міста Правобережної України у процесі наповнення міського кошторису та визначено частку доходів від земельної власності; визначено основні тенденції динаміки прибутків від земельної власності міста.