Вялікае княства Літоўскае пад час інтэрвенцыі Рэчы Паспалітай у Расійскую дзяржаву 1609–1618 гг. - Дземідовіч, А. (Український історичний збірник, 2010)
У статті розглядається інтервенція Речі Посполитої в Російську державу у 1609– 1618 рр. Особлива увага приділяється ролі Великого князівства Литовського у східному зовнішньополітичному напрямі Речі Посполитої.