Історики США і Канади про місце Української козацької держави у Центрально-Східній Європи середини XVII ст. - Кудінов, Ю. (Український історичний збірник, 2010)
Рецензія на праці: • [Огляд] Vernadsky G. Bohdan, hetman of Ukraine. – New Haven: Yale University Press; London–Humphrey Milford: Oxford University Press. – 1941. – VII+150 p.: (published for the Ukrainian National Association).