[Огляд] Кривошея В. В. Козацька еліта Гетьманщини - Кононенко, В. (Український історичний збірник, 2010)
[Огляд] Кривошея В. В. Козацька еліта Гетьманщини. – К.: ІПіЕНД імені І. Ф. Кураса НАН України, 2008. – 452 с.