Соціорелігійні аспекти радянської повсякденності - Андрощук, О. (Український історичний збірник, 2010)
Рецензія на книгу: Бондарчук П. М. Релігійність населення України в 40-х – 80-х роках XX ст.: соціокультурні впливи, особливості, тенденції змін. – К.: Ін-т історії України НАН України, 2010. – 382 с.