До історії земельних володінь князів Заславських на Рівненщині (кінець XV ст.) - Блануца, А. (Український історичний збірник, 2010)
У статті здійснено дослідження купчої угоди князя Юрія Заславського з паном Семеном Олізаровичем, встановлено точну дату її укладення, а також угода публікується згідно з сучасними археографічними правилами.