Документальна спадщина С. Н. Валка та її значення для дослідження історіографії «Правди Руської» - Блащук, С. (Український історичний збірник, 2010)
На основі наукового доробку і архівних матеріалів з особового фонду С. Н. Валка автором показано підхід вченого до проблем дослідження історіографії «Правди Руської», який домінував в радянській історичній науці протягом тривалого часу.