Позахрамові релігійні дії в житті віруючих України (середина 1940-х – середина 1980-х років) - Бондарчук, П. (Український історичний збірник, 2010)
У статті розглядається роль позахрамових релігійних дій у житті віруючих у період 1940– 80-х років. Автор аналізує виконання вірянами молитов, постів, читання релігійної літератури, здійснення паломництв та місіонерську діяльність.