Вплив домішок CrB₂, TiB₂ і WC на структуроутворення в системі алмаз-Fe-Cu-Ni-Sn: отримання, властивості, застосування - Мечник, В.А. (Физическая инженерия поверхности, 2013)
Досліджено вплив домішок CrB₂ , TiB₂ і WC на формування мікро- і наноструктури в композиційних матеріалах системи алмаз-Fe-Cu-Ni-Sn, одержаних спіканням в прес-формах у муфельній печі з гарячим допресовуванням. З’ясовано механізми, які сприяють поліпшенню механічних властивостей таких композитів залежно від технологічних режимів їх одержання.