До 70-річчя члена-кореспондента НАН України О.І.Титка (Технічна електродинаміка, 2013)
Завідувач відділу Інституту електродинаміки НАН України. Доктор технічних наук, професор, член-кореспондент НАН України. Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки за створення турбогенераторів потужністю 200, 300, 500 МВт. Лауреат премії НАН України ім. Г.Ф.Проскури в галузі енергетики.