Іноземна валюта як джерело валютних надходжень Чернігівської обласної контори «ТОРГСИН» - Горох, М. (Український історичний збірник, 2011)
У даній статті автор, використовуючи широке коло архівних документів, розглядає роль іноземної валюти в діяльності Чернігівської обласної контори «Торгсин». Особлива увага приділяється технології отримання іноземної валюти та виконанню валютного плану.