До історії взаємин Пантелеймона Куліша та Миколи Стороженка - Пазюра, Н. (Український історичний збірник, 2011)
У статті висвітлюється історія взаємин П.Куліша та М.Стороженка та проаналізовано внесок М.Стороженка у розвиток кулішезнавства.