Давньоруське право в науковій спадщині Ярослава Падоха (1920-ті – початок 1950-х рр.) - Блащук, С. (Український історичний збірник, 2011)
У статті проаналізовано внесок Я.Падоха в дослідження давньоруського права та паказано умови в яких працювали українські історики в еміграції в першій половині ХХ ст.