Невідомі спогади генерал-хорунжого армії УНР Юрія Тютюнника - Файзулін, Я. (Український історичний збірник, 2011)
У статті публікуються спогади відомого військового діяча, учасника національно- визвольних змагань 1917–1921 рр. Юрія Тютюнника.