Нова пам’ятка мобільного верхньопалеолітичного мистецтва з Подністров’я - Рідуш, Б.Т. (Інститут археології НАН України, 2008)
На стоянці Дорошівці ІІІ виявлений виріб з бивня молодого мамонта із складним геометричним орнаментом. Виявлений орнамент відрізняється від відомих на сьогодні палеолітичних орнаментів. Вік знахідки оцінюється приблизно в 25-30 тис. р.т.