Михайловський В. Еластична спільнота. Подільська шляхта в другій половині XIV — 70-х роках XVI ст. - Блануца, А. (Український історичний збірник, 2012)
Рецензія на книгу: Михайловський В. Еластична спільнота. Подільська шляхта в другій половині XIV — 70-х роках XVI ст. — К.: Темпора, 2012. — XXII + 450 с., іл.