Етнонаціональний аспект організації шкільництва в повоєнному Закарпатті - Капітан, Л. (Український історичний збірник, 2012)
Висвітлюються основні заходи Радянської влади щодо розбудови освітньої системи повоєнного Закарпаття, зокрема, етнонаціональний аспект організації шкільництва краю.