Форми і методи агітації українських націоналістів під час рейдів країнами Центральної та Східної Європи (1945 — середина 1950-х років) - Шляхтич, Р. (Український історичний збірник, 2012)
У статті розглянуті форми і методи агітації під час проведення українськими повстанцями рейдів країнами Центральної та Східної Європи. Визначено що основними формами агітації були: усна, письмова та агітація власною поведінкою. Методи варіювалися від видання листівок та звернень до мітингів та індивідуальних бесід.