Державні акціонерні торгівельні підприємства в Харкові в роки непу - Скубій, І. (Український історичний збірник, 2012)
У статті розглядається становлення державної акціонерної торгівлі в Харкові в 1920-ті рр., протягом яких пройшла еволюція товариств від оптових до оптово-роздрібних. Досліджується місце та роль Хаторгу у розвитку акціонерної торгівлі в Харкові в роки непу.