Українське Товариство Шкільної Освіти в культуротворчому процесі (1917–1920 рр.) - Даниленко, С. (Український історичний збірник, 2012)
У статті розкривається діяльність Українського Товариства Шкільної Освіти впродовж 1917–1920 років, його роль у розвитку національної освіти та культури.