Київський одноденний перепис населення 2 березня 1874 р.: організація, проведення, результати - Милько, В. (Український історичний збірник, 2012)
Здійснено аналіз особливостей підготовки й проведення Київського одноденного перепису 1874 р., охарактеризовано його результати та історичне значення.