Про розвиток національної промисловості: сучасні наукові погляди на сучасні проблеми - Збаразська, Л.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
19-20 жовтня 2009 р. в Інституті економіки промисловості НАН України (ІЕП НАН України, м. Донецьк) відбулася міжнародна науково-практична конференція “Розвиток національної промисловості у сучасному контексті: пріоритети, проблеми, регулювання”. Її підготовку та проведення здійснено в рамкахвідзначення 50-річчя інституту як наукової установи.