Понятия и виды синергизма - Ляхов, А.В.; Крачулова, М.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто різні поняття і види синергетичного ефекту. Наведено зіставлення різних точок зору про синергізм: він може бути очевидний або не завжди зрозумілий, але ігнорування цього ефекту може призвести до небажаних, негативних, конкурентних наслідків. Наведено класифікацію синергетичних ефектів. Ключові слова: синергізм, класифікація, ефект, поняття, види.