Комісії Державної ради Російської імперії 1906-1916 рр - Зінченко, О.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Розглядається питання про парламентські комітети верхньої палати народного представництва - законодавчої Державної ради Російської імперії 1906-1916 років.