Всеукраїнський круглий стіл «Адвокатура України: історія і сучасність» - Блащук, С. (Український історичний збірник, 2013)
25 січня 2013 р. у Києві відбувся круглий стіл «Адвокатура України: історія і сучасність». Його організаторами виступили ряд громадських об’єднань юристів (Національна асоціація адвокатів України, Всеукраїнське громадське об’єднання «Асоціація адвокатів України»), Національна академія правових наук України та Національна академія наук України (Інститут історії України, Інститут українознавства імені Івана Крип’якевича, Інститут держави і права ім. В.М. Корецького), Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Міжнародна асоціація істориків права.