Огляд книги Влада Міскевки «Рік 1812: два століття від початку аннексії Бессарабії Російською імперією» - Пономарьов, О. (Український історичний збірник, 2013)
Огляд книги: Mischevca Vlad. Anul 1812: Două secole de la anexarea Basarabiei de către Imperiul Rusiei. — Chișinău, 2012, 142 p. (румунською мовою).