Невідомі документи про особисте життя Володимира Івановича Туманського - Тригуб, О. (Український історичний збірник, 2013)
Виявлені в Державному архіві Сумської області документи, що уперше запроваджуються до наукового обігу, висвітлюють останню волю поміщика Чернігівської губернії, предводителя дворянства Глухівського повіту (1851–1866) В.І. Туманського.