Античні та середньовічні пам’ятки Криму очима Карла Коха на прикладі східних та центральних областей - Прохорова, Т. (Український історичний збірник, 2013)
Статтю присвячено аналізу твору німецького вченого Карла Генріха Коха, який мандрував Пiвденною Украïною на початку 40-х рр. XIX ст. Виявлено коло його наукових інтересів, серед яких — пам’ятки стародавньої історії Криму. Особу увагу приділено східним і центральним областям півострова, з яких вчений розпочав знайомство з Кримом.