Референдум в республіці Білорусь 14 травня 1995 р.: причини, хід, підсумки - Курьяновіч, О. (Український історичний збірник, 2013)
У статті на основі ряду джерел, у тому числі оригінальних архівних матеріалів розглядається одна із значимих політичних подій в новітній історії Білорусі — референдум 14 травня 1995 р. Референдум був викликаний протистоянням виконавчій і законодавчій владі.