Історико-етнологічні проблеми 40–70-х рр. ХХ ст. крізь призму листування К.Г. Гуслистого з російськими вченими - Гончар, Г. (Український історичний збірник, 2013)
Статтю присвячено аналізові епістолярної спадщини відомого українського історика та етнографа ХХ ст. К.Г. Гуслистого. Висвітлюється його спілкування з російськими колегами, аналізуються проблеми української та російської етнографії, актуальні у той час.