Трансформації аграрної сфери України та пошук шляхів їх інтелектуально-професійного забезпечення у 30-х рр. ХХ ст. - Білан, С. (Український історичний збірник, 2013)
У статті розкрито зростання значимості людського фактора у сільськогосподарському виробництві та висвітлено роль фахівців-аграрників та їх соціально-професійних рис у піднесенні сільського господарства України в 30-х рр. ХХ ст., його подальшому розвитку та розбудові радянської держави.