Культурно-просвітня діяльність УГА на Поділлі (липень–жовтень 1919 р.) - Годун, Н. (Український історичний збірник, 2013)
У статті досліджено причини, обставини та наслідки культурно-просвітної роботи Української Галицької армії на Поділлі у липні-жовтні 1919 р. Вказується, що ця діяльність спрямовувалася на підвищення рівня національної свідомості місцевого населення.