Організація виборів до Всеросійських Установчих зборів на Полтавщині - Зенич, І. (Український історичний збірник, 2013)
У статті на основі документальних матеріалів, інформаційних повідомлень преси 1917 р. та опублікованих досліджень аналізуються основні складові процесу підготовки і проведення виборів до Всеросійських Установчих зборів в Полтавській губернії.