Епістолярний діалог Трохима Зіньківського і Бориса Грінченка - Погребенник, В. (Iнститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
“...Віддати зумієм себе Україні”: Листування Трохима Зіньківського з Борисом Грінченком. — Київ; Нью Йорк, 2004. —520 с. — Упор. С.С. Кіраль