Дмитро Туптало у світі українського бароко - Сироїд, Д. (Iнститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
25 — 26 травня ц.р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася міжнародна наукова конференція “Дмитро Туптало у світі українського бароко”.