Друга київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок (Iнститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
11-14 травня ц.р. у Міжнародному виставковому центрі відбулася Друга Київська міжнародна книжкова виставка0ярмарок, організована Державним комітетом телебачення і радіомовлення України, ТОВ “ЕКСПО 2000 Україна” та ЗAT “Міжнародний виставковий центр”; співорганізатори — Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури і туризму України. Поліграфічні спонсори “Новий друк” та “Київська Русь”, інформаційні — “Без цензури”, “Радіо Рокс”, “Друкарство”. На виставці були представлені українські й зарубіжні видавництва, книгарні та книготорговельні організації, бібліотеки, книжкові клуби, літературні журнали, газети, електронні видання та спеціалізовані Інтернет-портали, компанії, які надають послуги з рецензування, публікації друкованої продукції, постачальники обладнання, сировини й матеріалів книговидання.