На п’єдесталі страждань: духовний портрет Василя Стуса - Вертій, О. (Iнститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Стус Д. Василь Стус: життя як творчість. – К.: Факт, 2005. – 368 с.