Актуальні проблеми вивчення генології - Денисюк, І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Рецензія на монографію: Копистянська Н.Х. Жанр, жанрова система у просторі літературознавства: монографія. — Львів: ПЛІС, 2005. — 368 с.