Температурна імпеданс-спектроскопія композитів системи (1 – x)MgFe₂O₄ – xBaTiO₃ - Бушкова, В.С.; Копаєв, О.В. (Физическая инженерия поверхности, 2012)
Приведено результати дослідження діелектричних та провідних властивостей ферит-п’єзоелектричних композитів складу 1 – x)MgFe₂O₄ – xBaTiO₃ в інтервалі температур 293 – 723 К в частотному діапазоні 10⁻² – 10⁶ Гц. За даними імпеданс-спектрів виявлений при Т > 523 К домінуючий вклад електропровідності на постійному струмі. Показано, що енергія активації електропровідності σdc при зростанні температури близько 400 К значно збільшується для всіх композитів.