Електричні властивості моноселеніду індію, легованого селенідом ванадію - Ковалюк, З.Д.; Боледзюк, В.Б.; Шевчик, В.В.; Дубик, О.М.; Камінський, В.М. (Физическая инженерия поверхности, 2012)
Досліджено структурні особливості та температурні залежності електроопору, термоелектрорушійної сили, концентрації носіїв заряду та фотоструму InSe<VSe₇>. Показано, що при легуванні InSe селенідом ванадію відбувається утворення твердого розчину заміщення із незначними змінами основних параметрів гратки, а також проявляється немонотонний характер температурних залежностей електричних параметрів у порівнянні із нелегованим InSe.