Бар’єрні одноразові операційні покриття засіб профілактики післяопераційних інфекцій: ефективність, економічні переваги - Делікатний, О.В. (Онкологія, 2012)
статті розглянуто вимоги до одноразових операційних покриттів (ООП), що забезпечують їх ефективність щодо профілактики післяопераційних ускладнень, а також проаналізовано економічні переваги використання ООП. Відмічено, що таким вимогам відповідає продукція економ- та преміум-класу виробництва ТОВ «Здравмедтех-Чернігів». Ключові слова: післяопераційні ускладення, інтраопераційна інфекція, одноразова медична білизна, бар`єрність, економічна ефективність.