Процес підготовки виборчих матеріалів під час виборів до Всеросійських Установчих зборів на Київщині - Зенич, І. (Український історичний збірник, 2014)
У статті на основі архівних документів розкриваються основні складові процесу підготовки виборчих матеріалів під час виборів до Всеросійських Установчих зборів в Київській губернії.